Intro

1xBet sistēma: likmju uzlikšanas īpatnības

Система 1хБет
Pieredzējuši derību veicēji izvēlas 1xBet, jo tā piedāvā ērtu likmju likmju likšanas servisu un sarežģītu kombinēto likmju pieejamību. Pēdējo izvēle ir diezgan plaša, par ko rakstīts rakstā par likmju veidiem. Tomēr spēlētāju vidū īpaši iecienītas ir kompleksās ekspreslikmes, 1xBet ķēdes un sistēmas. Par to, kas ir 1xBet sistēma, kā to salikt un kā veikt likmi, mēs pastāstīsim šajā jaunajā rakstā.

Logo 1xbet
100% bonuss līdz EUR 100

1xBet reģistrācija1xBet reģistrācija

Labākais alternatīvais bukmeikers, ja 1xbet nedarbojas Jūsu valstī:

Logo 22bet

100% bonuss līdz 122 EUR

1xbet sistēmas koncepcija

Starp bukmeikera piedāvātajām kombinētajām likmēm sistēma ir diezgan sarežģīta likme. Lai to apgūtu, jums ir jāiegūst pieredze ar vienkāršākām likmēm. Tāpēc mēs iesakām šo likmju veidu izmantot tikai profesionāļiem. Statistika liecina, ka iesācēju veiktās sistēmas bieži vien beidzas ar zaudējumiem.

Un tā, 1xbet sistēma ir vairāku ekspresu kombinācija, kas spēlēs, ja jūs uzvarēsiet noteiktu skaitu izvēļu. Tādējādi atšķirībā no klasiskā 1xbet ekspresa, kur visām izvēlēm ir jāspēlē, šī sistēma pieļauj negatīvu notikumu iznākumu.

Lai saprastu, cik likmju skaits tiks izspēlēts, jums ir jāskatās uz sistēmas dimensiju. Tas ir rakstīts ar diviem cipariem, piemēram, “2/3” vai “2 no 3”. Šajā gadījumā kombinācija sastāv no 3 ekspress likmēm ar 2 iznākumiem. Lai 1xBet sistēma uzvarētu, vismaz 2 izlasēm jābūt laimīgām. Tā kā var spēlēt dažādas parlay likmes, ir sarežģīta koeficientu un laimestu aprēķināšanas sistēma. Bukmeikers piedāvā īpašu shēmu (tabulu) laimestu summas aprēķināšanai. Interneta vietnē ir arī kalkulators aprēķinu veikšanai. Pēdējā iespēja būs daudz ērtāka spēlētājiem, kuri tikai sāk izmantot sistēmas.

Система в 1хБет

1xbet sistēmas aprēķins

Kā minēts iepriekšējā sadaļā, lai aprēķinātu 1xbet sistēmas vinnestus, varat izmantot speciālu tabulu vai kalkulatoru. Protams, automātiskā peļņas aprēķināšanas metode ir pievilcīga iespēja. Tomēr, to izmantojot, spēlētājs nespēs pilnībā izprast sistēmas darbības principu. Labāk ir iemācīties aprēķināt šo kombinēto likmi manuāli un tikai pēc tam izmantot citus automātiskos pakalpojumus.

Sniegsim piemēru par sistēmas aprēķinu 1xbet, izmantojot likmju iespēju “2 no 3”. Pieņemsim, ka lietotājs ir uzlicis 900 rubļu* uz 3 futbola spēlēm:

  • “Wolfsburg uzvarēs Red Bull ar koeficientu 2,50 (notikums Nr. 1).
  • “Manchester United” uzvar Atlantu ar koeficientu 2.49 (notikums Nr. 2).
  • “Sevilla” uz “Lille” ar koeficientu 1.70 (notikums #1).

Pēc sistēmas izvietošanas tiks izveidoti 3 ekspresi ar 2 notikumiem katrā. Summa tiks sadalīta vienādi starp ekspreslikmēm – 300 rubļu* katrai.

Ja tiks izspēlēta 2. kombinācija, kas sastāv no 2. un 3. notikuma, tad lietotāja laimests būs: (1,7 * 2,49) * 300 = 1270 rubļu*.

Un, ja visi 1xBet sistēmas likmju varianti būs laimīgi, tad Jūs varat rēķināties ar šādu laimestu: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 =1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 rubļi*.

Tādējādi, uzliekot sistēmu, spēlētāji saņem mazāku vinnestu nekā ar tradicionālajām ekspreslikmēm. Tomēr šāda veida likmēm ir lielākas izredzes gūt panākumus, un vinnesti būs lielāki nekā vienreizējo likmju gadījumā. Tāpēc sistēmas ir pieprasītas likmju spēlētāju vidū.

*Vai summa, kas līdzvērtīga citai valūtai.

Таблица расчета системы 1хБет

Sistēmas izvietošana 1xBet

Veidot sistēmu 1xBet vietnē ir vienkārši. Viss, kas Jums jādara, ir jāizvēlas Jūs interesējošie iznākumi no pieejamajām izvēlēm sadaļā “Line” vai “Live”. Pēc tam Jums ir jāpievieno vismaz 3 izlases savam likmju kuponam un jāatrod sistēma lauciņā “Likmju veidi”. Pie tās tiks pievienots skaitlisks simbols, kas norāda kombinācijā esošo likmju skaitu. Ja izvēlēsieties 3 izlases, bukmeikers piedāvās 2/3 sistēmu. Tad pēdējais solis ir norādīt likmes summu un veikt likmi.

Lai gan veikt 1xBet sistēmas likmi nav grūti, ir dažas īpatnības, kas jāņem vērā:

  • Minimālais iznākumu skaits sistēmā ir 3.
  • Maksimālais izvēļu skaits ir 20. Tādējādi maksimālais iespējamo iznākumu skaits ir 184 756.
  • Bukmeikers nav noteicis minimālo likmju summu.

Šādā veidā lietotājs var izlemt, kuras spēles ir rindās vai spēlē, un izveidot savu sistēmu. Jo vairāk notikumu ir kombinācijā, jo vairāk laimestu gaida spēlētājus 1xbet vietnē.

Attiecīgās ziņas