Intro

Kas ir 1xBet kopsumma un kā to izmantot?

1хБет тотал в ставках
1xBet bukmeikers piedāvā lietotājiem dažāda veida likmes uz sporta notikumiem. Tomēr populārākā likmju iespēja jauno spēlētāju vidū ir spēles rezultāts (pirmās komandas uzvara, otrās komandas uzvara, neizšķirts utt.). Tas nav pārsteidzoši, jo šādus iznākumus ir visvieglāk prognozēt. Taču, ja aplūkojat pieredzējuša derību veicēja likmju vēsturi, redzamas derības par handikapu un totalizatoriem. Kas ir totalizators 1xbet un kā izmantot šo likmju veidu – lasiet rakstu.

Logo 1xbet
100% bonuss līdz 100 EUR

1xBet reģistrācija1xBet reģistrācija

Labākais alternatīvais bukmeikers, ja 1xbet nedarbojas jūsu valstī:

Logo 22bet

100% bonuss līdz 122 EUR

Ko 1xBet nozīmē “kopā”?

Kā redzams no ievaddaļas, total ir likme uz noteiktu notikumu skaitu. Tas var būt gūto vārtu skaits, gūto punktu skaits, kartītes, maiņas utt. Tātad kopsumma 1xBet ir ļoti interesanta likme, ko var izmantot gan iesācēji, gan profesionāļi.

Bukmeikera līnijā totāls tiek apzīmēts ar burtu “T”. Turklāt lietotājiem tiek piedāvātas arī likmes, kas apzīmētas ar “TB” un “TM”. Zem tiem ir attiecīgi vērtības “kopā vairāk” un “kopā mazāk”. Atšķirību starp šīm likmēm nav grūti saprast:

  • Izmantojot“Totalmore“, spēlētājs prognozē, ka sporta spēlē būs mazāk notikumu iznākumu, nekā piedāvā bukmeikers. Piemēram, TB (0,5) futbola spēlē nozīmē, ka tiks gūti vismaz vieni vārti.
  • Ja tiek izvēlēta likmju iespēja“Kopā mazāk“, lietotājs paredz, ka notikumu skaits būs mazāks par piedāvāto. Piemēram, TM (0,5) futbola spēlē nozīmē, ka netiks gūti vārti.

Papildus klasiskajam totālam skaitlim bukmeikers 1xbet piedāvā spēlētājiem arī individuālo totālu. Tas ir notikuma iznākumu skaits, kas ir saistīts ar konkrētu komandu vai sportistu. Bukmeikera tīmekļa vietnē šāda likme ir apzīmēta ar IT. Turklāt ir iespēja individuālo kopsummu padarīt lielāku (B) vai mazāku (M).

Kāda veida kopsumma 1xBet vietnē?

Atkarībā no izvēlētā likmju tirgus 1xbet ir pieejami dažādi totalizatori. Tie atšķiras viens no otra pēc koeficienta un aprēķināšanas metodes. Turklāt ir iespējams sastapt dažādus totālu nosaukumus, kas ir vienādi.

1xbet derību tirgus lietotājiem ir pieejami šādi totalizatori:

  • Daļveida (regulārie ) kopsummas ir kopsummas, kurās skaitliskā vērtība satur pusi, piemēram, vairāk nekā 2,5 vai mazāk nekā 1,5.
  • Veseli totāli ir likmes, kurās ir veseli skaitļi, piemēram, vairāk par 1 un mazāk par 2. Turklāt šādās likmēs ir iespējams atgūt naudu, ja spēle beidzas ar precīzu totāla vērtību. Kā piemēru var minēt likmi uz futbola spēli ar TB 2. Ja spēle beidzas ar 2-0, likmju turētājs saņem savu likmi atpakaļ bez laimesta.
  • Āzijas (četrkāršās ) likmes ir likmes, kurās ir pieejamas vērtības ar ceturtdaļām, piemēram, vairāk nekā 1,75 un mazāk nekā 3,25.

Katra totāla aprēķināšanas specifiku 1xBet var atrast noteikumos, bukmeikera lapā.

Тотал 1хБет в ставках

Kā veikt totalizatorus un papildu totalizatorus 1xBet?

Jaunpienācēji var domāt, ka bukmeikeri aprobežojas tikai ar likmēm uz TB un TM. Derīgu likmi var veikt ātri, izvēloties vēlamo iznākumu notikumu lapā. Tā uzreiz tiks nosūtīta uz likmju žetonu. Viss, kas jums jādara, ir jānoklikšķina uz lauciņa labajā pusē un jāapstiprina likme.

Tomēr, ja jūs pāriet uz notikuma lapu, jūs varat apskatīt daudzus citus bukmeikera piedāvājumus. Jūs varat redzēt dažādas 1xBet klasiskās kopsummas un papildu kopsummas vērtības. Lai uzliktu papildsummu, jums ir jāizlasa koeficientu un vērtību lapa un derību zīmē jāpievieno vēlamais iznākums. Pēc tam, kā jau aprakstīts iepriekš, ievadiet likmju summu un veiciet likmi.

Tā kā 1xBet papildinošo totalizatoru izvēle ir plaša, iesakām sākt ar visvienkāršākajiem variantiem. Sarežģītākas kombinācijas uzlieciet tikai pēc tam, kad būsiet ieguvuši pamata pieredzi.

Vairāk jautājumu par totalizatoru 1xBet

❓ 1x likme: kas ir kopsumma?

Total ir likme, kas tiks izpildīta, ja tiks sasniegta noteikta skaitliskā vērtība. Spēlētājs kā notikumu iznākumu var norādīt punktus, vārtus, kārtis utt. Turklāt ir dažādas totāla variācijas, sākot no individuāliem totāliem ar vērtībām vienai spēles pusei līdz pat puslaika totāliem. Lai iepazītos ar visiem variantiem, lūdzu, apmeklējiet sporta notikuma lapu.

✅ Kā veikt pirmā puslaika kopējo likmi 1xBet?

Pirmā puslaika kopsumma ir papildu likme 1xBet. Lai izmantotu šo likmju veidu, Jums jādodas uz sporta spēles lapu. Šeit tiks piedāvāti daudzi iznākumi, starp kuriem ir arī puslaika kopsumma. Tās ir izvietotas atsevišķā sadaļā ar tādu pašu nosaukumu.

📋 Kur 1xBet vietnē es varu atrast papildu kopsummu?

Lai 1xbet izmantotu papildu kopsummu, Jums no lapas ar visiem bukmeikera piedāvātajiem sporta notikumiem jāpāriet uz atsevišķu spēļu lapu. Šeit Jūs atradīsiet visus iespējamos rezultātus, uz kuriem var likt likmes. Starp tiem Jūs atradīsiet vairākus papildu totalizatoru variantus.

Attiecīgās ziņas