Intro

1xBet tiešraides sporta derības: iespējas un likmju veidi

Lietotāji, kuri dod priekšroku tiešsaistes derībām, novērtēs 1xbet bukmeikera piedāvājumu. Tā piedāvā derību veicējiem plašu notikumu klāstu, ērtus rīkus ātrai likmju pārvaldībai un dažādas likmju izdarīšanas iespējas. Sīkāka informācija par Live sadaļu tiks apskatīta šodienas rakstā.

Logo 1xbet
100% bonuss līdz EUR 100

1xBet reģistrācija1xBet reģistrācija

Labākais alternatīvais bukmeikers, ja 1xbet nedarbojas jūsu valstī:

Logo 22bet

100% bonuss līdz 122 EUR

1xBet Live derības iesācējiem un profesionāļiem

Likmju sabiedrība 1xBet izceļas starp konkurentiem ar savu dažādo pirmsspēles un tiešraides likmju piedāvājumu. Runājot par 1xBet piedāvājumu, ir vērts atzīmēt lielo notikumu izvēli nišas līgās. Pašlaik vietnē pieejamo pirmsspēles notikumu kopējais skaits ir vairāk nekā 5000. Tas ir pilnīgi pietiekami gan likmju profesionāļiem, gan iesācējiem.

Attiecībā uz tiešraidē notiekošajām derībām 1xBet vienlaicīgi ir pieejami aptuveni 1000 tiešraides notikumi (atkarībā no sezonas). Tas ir nopietns arguments pieredzējušiem likmju spēlētājiem. Lai gan arvien vairāk iesācēju dod priekšroku dzīvajām likmēm – likmēm, kas tiek liktas notikumu laikā. To atvieglo iespēja skatīties spēles tiešsaistē un veikt precīzākas prognozes, kā arī “izvēlēties” labu koeficientu likmēm. Tomēr 1xBet Live sadaļa galvenokārt ir paredzēta apmācītiem likmju likmju likmju veicējiem. Ja esat tikko sācis veikt likmes, iesakām apmeklēt mūsu likmju skolu, lai saņemtu vērtīgus padomus veiksmīgai likmju veikšanai.

1xBet tiešsaistes derības: derību piedāvājums

Kā jau minēts iepriekš, 1xBet tiešsaistes derības jūs varat atrast mūsu Live likmju lapā. Jūs varat pārvietoties pa augšējo un apakšējo izvēlni. Pati sadaļa ir organizēta pēc sastāva principa: ekrāna labajā daļā ir sadaļa ar “Top čempionāti” un “Top spēles”, kur apkopoti populāri notikumi. Ir arī sānu izvēlne, kas ļauj ātri izvēlēties spēles dažādās sporta disciplīnās.

Lietotāji 1xbet vietnē var veikt tiešraides likmes uz vairāk nekā 20 sporta veidiem katru dienu. Tiešsaistes notikumu dažādība ir zemāka par līniju, kas ir raksturīga visām bukmeikeru sabiedrībām. Tomēr derību veicējiem ir iespēja veikt likmes uz visu, sākot no pirmās komandas līdz dzelteno kartīšu skaitam futbolā. Tādējādi lietotājiem ir viss, kas nepieciešams, lai labi pavadītu laiku, izmantojot 1xBet tiešraides derības.

1xBet Live derības

Papildus standarta tiešraides likmju noformējumam spēlētājiem ir pieejamas arī papildu tiešraides likmju iespējas, kas pieejamas nolaižamajā izvēlnē. Pašlaik 1xBet ir pieejami šādi tiešsaistes likmju veidi:

  • Likmju veikšana ir lapa, kurā atrodami visi tiešraides derību piedāvājumi, kas pieejami spēlētāja dzīvesvietas valstī. Piedāvājums tiek veidots, pamatojoties uz spēlētāja profilā ievadītajiem datiem.
  • Multi-LIVE ir ērts vadības panelis, kas ļauj vienlaicīgi sekot līdzi izvēlētām tiešraides derībām. Lietotājs pats apkopo notikumus lapā un pārvalda tos, izmantojot vilkšanas un nomešanas metodi.
  • Tiešsaistes notikumupaziņojumi ir spēles, kas notiks tuvākajā laikā un tiks pārceltas uz Live sadaļu. Šādā veidā lietotājs var uzreiz aprēķināt, kuras likmes var veikt pirms spēles un kuras ir pieejamas tiešsaistē.

Iepriekš spēlētājiem bija pieejami arī citi likmju tiešraides tiešraides veidi, piemēram, rulete tiešraidē. Tomēr bukmeikers 1xbet nestāv uz vietas un pastāvīgi veic izmaiņas tīmekļa vietnes funkcionalitātē.

Мульти Лайв 1хБет

Priekšrocības un trūkumi, ko 1xBet piedāvā tiešraides derības

Kā rāda prakse, pieredzējuši 1xBet lietotāji labprātāk liek likmes uz sporta spēlēm tiešsaistē nekā uz līnijas. Tas skaidrojams ar likmju likmju likmju veikšanas tiešraidē priekšrocībām salīdzinājumā ar likmēm pirms spēles, proti:

  • Plaša notikumu izvēle dažādās sporta disciplīnās.
  • Likmju veikšanas ātrums uz dažādiem notikumiem.
  • Ērti rīki spēļu analīzei.
  • Dažu spēļu tiešraides (tiešsaistes TV).
  • Augstākas likmes salīdzinājumā ar konkurentiem.
  • Laiks likmju aprēķināšanai tiešraidē ir 10-15 minūtes

Tomēr tiešraides likmju veikšanai ir vairāki trūkumi:

  • Nav iespējas atzīmēt sporta derības tiešsaistē.
  • Jūs varat izņemt līdzekļus, kas saņemti no 1xbet tiešsaistes derībām, tikai 12 stundas pēc spēles.
  • Ne vienmēr ir nodrošināta tiešraides likmju apdrošināšana.

Neraugoties uz šiem trūkumiem, 1xBet tiešsaistes sporta derības kļūst arvien populārākas starp likmju veicējiem. Tāpēc pieaug notikumu skaits sadaļā, kā arī jauni likmju rīki. Tas ir liels pluss reāllaika likmju faniem.

Attiecīgās ziņas